Main Menu
Random Images
| коледа 2007 |
|
|
| Pictures: 74 |
Chatbox
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup
nvd
29 Jul : 12:24
zdr Mila S ... kak ste? ... kak q karame po4ivkata ?
Mila S
29 Jul : 11:22
Zdravei nvd
nvd
28 Jul : 09:51
zdr Mila s ... kak sme ? ...kvo pravim? ..
Mila S
26 Jul : 10:39
Zdraveite ):niakoi poznava li bulgari,koito zhiveiat vuv Fujairah?
nvd
26 Jul : 09:22
a az s koi da se vidq ?
View all posts (625)
BG Consulate in Dubai
Контакт
UAE, DUBAI 0244
Consulate General of the Republic of Bulgaria
Jumaira Road, Villa No18
P.O. Box 72535
Tel.: +971-4-344 2419
Fax: +971-4-344 2341
E-mail: bulgcons@emirates.net.ae
Web Page: www.bulgarianconsulate-dubai.com
Welcome Guest
Currently Online (36)
Extra Information
Google AddSense
Share BGinUAE.com
Last 2 Forum Posts
| Bulgarians in Dubai and UAE :: Forums :: Jobs :: Работа |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| [poll] Jivot i Rabota v Dubai | ||
|
Moderators: Ivo Datchev, roadrunner
|
| Author | Post | ||
| Radomir |
| ||
| Zdraveite, Ot dosta vreme nasam iskam da rabotq/ucha v chujbina. Predi sedmica priqtel mi spodeli che Dubai moje bi e dosta dobro mqsto za rabota i az reshih lichno da proverq dali e taka. Imam mnogo vyproso otnosno jivota i rabotata tam. Nai mnogo bih se radval ako imam vyzmojnostta da govorq po Skype, MSN ili Yahoo s nqkoi koito veche jivee i raboti v Dubai za da moga da pridobiq predstava za jivota tam. Shte zadam tuk nqkoi ot vyprosite no ako ste edin/edna ot horata tam i nqmate nishto protiv da pogovorim molq vi pishete mi na mail-a ili prosto PM. Pyrvo iskam da znam kakvy ezik mi trqbva za da moga da jiveq i rabotq tam? Ako si mlad, rabotliv, umen i ambiciozen (i chujdenec) imash li shans da postignesh neshto poveche ot tova da prejivqvash samo? Govorq za kariera ili moje bi sobstven biznes? Izdyrja li se na jegata? Az po princip obicham toploto i mrazq studa no vse pak tam sigorno e po-toplo ot lqtoto v Bulgaria. Rabotodatelite cenqt li slujitelite koito doprinasqt mnogo za firmata? Koi sa nai vajnite neshta za rabotodatelq za da udobri tvoqta kandidatura za rabota? Nadqvam se che ne sym vi umoril s prikazki i che ste syglasni da sydeistvate Blagodarq vi predvaritelno! [ Edited Sat Apr 05 2008, 09:04PM ] | |||
| Back to top | | ||
| kikirumenova |
| ||
| Zdrasti Rado, kazvam se Kristina ot Lubimets sum 2001-2004 ,3godini givqx i rabotix v Dubai i mnogo mi xaresa tam dori pravq opiti pak da otida ama tozi put i s priqtelqt mi zaedno ,no da popadnesh na dobri oferti za job e malko kusmet da v dubai e 4ydesno ,no trqbva da ti kaga 4e ne e mnogo lesno-purvo za6oto tam se iska kakto navsqkude mnogo hard work,ot 8-10-12 4asa na den ,pla6aneto zavisi ot rabotodatelq i vsi4ko e mnogo xybavo no vagnoto e da popadnesh na xora za6oto imashe i gadni rabotodateli 2-Klimata e syper -25 zimata-do 50-70gradusa lqtoto abe izobshto slunce i letni dreshki celogodishno mnogo got e i mnogo plagove i vodata e straxotno 4ista i vodni parkove ym da ti zaide 3-malko e skupi4ko i vsi4ki drexi i parfumi sa nadyti yg ORIGINAL 4-vnimavai s firmite fantomi koito izpra6at xora za dubai ima mnogo luglivi yspex i pishi ako ne6o pove4e te interesyva krisi p.s-edna pic ot dubai museum tam | |||
| Back to top | | ||
| Radomir |
| ||
blagodarq ti za informaciqta shte se radvam ako mojem da se chuem po skype ili nqkoi drug messenger. Drugoto koeto me interesuva e kak sa cenite na hranitelnite produkti i gore dolu kakvi sa zaplatite? Zashtoto pyrvata firma na koqto popadnah za rabota mi kaza che zaplatite bili mnogo niski i mi dade primer sys normalna zaplata na servitiorka - 150 dolara na mesec. Malko mi stana smeshno i za tova predpochitam nqkoi koito e bil tam da mi kaje kak vsyshtnost stoqt neshtata. Blagodarq | |||
| Back to top | | ||
| kikirumenova |
| ||
| zdrasti Rado pak sum az Krissy. Ami za xranitelnite produkti ne sa skupi t.e. mogesh da si kypyvash kakvoto ti se qde za tova -gladen nqma da ostanesh v Dubai ima i shwarmi-na6iqt duner i mnogo burger kings i salati i gotovi xrani abe room servis i vsi4ko e ok.dont worry a za zaplatite e vazmogno za servitiorka ve4e da e mnogo padnala zaplatata za6oto filipinkite i etiopkite podrinvat zaplatatite te rabotqt za malko pari tam .az kato po4nax servitiorka bqx na 300$ pri yslovie 4e kvartira i bilet i 1 qdene ot rabotodatelq i dogovor za 3 godini ama az bqx servitiorka samo 1god i 6 mes posle otidox v Deira v Hollyday Hotel casher i barmanka i posle rabotix na recepciq za pove4e 600-700$ ami yahoo mesangera mi e kikirumenova | |||
| Back to top | | ||
| kikirumenova |
| ||
| zdrasti Rado pak sum az Krissy. Ami za xranitelnite produkti ne sa skupi t.e. mogesh da si kypyvash kakvoto ti se qde za tova -gladen nqma da ostanesh v Dubai ima i shwarmi-na6iqt duner i mnogo burger kings i salati i gotovi xrani abe room servis i vsi4ko e ok.dont worry a za zaplatite e vazmogno za servitiorka ve4e da e mnogo padnala zaplatata za6oto filipinkite i etiopkite podrinvat zaplatatite te rabotqt za malko pari tam .az kato po4nax servitiorka bqx na 300$ pri yslovie 4e kvartira i bilet i 1 qdene ot rabotodatelq i dogovor za 3 godini ama az bqx servitiorka samo 1god i 6 mes posle otidox v Deira v Hollyday Hotel casher i barmanka i posle rabotix na recepciq za pove4e 600-700$ ami yahoo mesangera mi e kikirumenova | |||
| Back to top | | ||